Thuiskomen in een

buitengewone omgeving

Voor de beste weergave bekijk

deze brochure op desktop/laptop

Thuiskomen in een

buitengewone omgeving

Voor de beste weergave bekijk

deze brochure op desktop/laptop

Hier vind je jouw droomhuis

Dwalen over de paden door de bosrijke omgeving met oude bomen op het landgoed om vervolgens neer te strijken voor een gezellige picknick. Vissen in de Ringvaart of lekker luieren op je steiger bij je watervilla. Samen met je buren groenten uit de Wickevoortse moestuin oogsten en het groen in de buurt onderhouden?

Op het historische landgoed Wickevoort hoeft niets en kan alles. Een omgeving die je verleidt om gezamenlijk dingen te doen, maar waar je ook heerlijk op jezelf kunt zijn.

AM ontwikkelt hier een gevarieerd aanbod aan duurzame woningen omgeven door volwassen groen en veel ruimte. Met unieke voorzieningen zoals elektrische deelauto’s, een manege en een boerderij met een winkeltje vol biologische producten.

Van een modern herenhuis met een tuin aan een gezellig erf, een rustig gelegen landhuis aan de rand van het bos, een villa aan het water, een bungalow in woonveld Boomgaard tot een licht groot appartement met ruime balkon en een weids uitzicht over Landgoed Wickevoort. Dit is jouw kans om op een echt landgoed te wonen waar van alles te beleven is! Met het rustieke Heemstede en het bruisende Haarlem op fietsafstand. Hier kom je thuis in een buitengewone omgeving. Het woongebied Wickevoort bestaat uit verschillende woonvelden met ieder een eigen identiteit. Zo koop je het huis dat het beste past bij jouw persoonlijke woonvoorkeur.

Wickevoort sfeer video

Woonvelden

Wickevoort algemene video