Helemaal jezelf zijn. Heerlijk ontspannen leven en optimaal genieten. In je eigen comfortabele woning in Wickevoort. Die helemaal naar jouw smaak en in jouw stijl is ingericht. Waar het ’s zomers aangenaam koel is en ’s winters zo behaaglijk dat je ook dan lekker op je blote voeten kunt rondlopen.

Duurzaam wonen

Dankzij de uitstekende isolatie met automatisch geregelde ventilatie en de vloerverwarming met warmtepomp die ’s zomers ook kan koelen, geniet je altijd van een aangenaam binnenklimaat. De appartementen in Orangerie zijn energie neutraal en hebben een energieprestatie (EPC) van nul. De zonnepanelen op je dak weken genoeg energie op voor het gebouw, zoals verwarming, ventilatie en verlichting. Met de zonnepanelen wek je je eigen stroom op, wat lagere energielasten oplevert. De appartementen in Wickevoort zijn gaslood en op een duurzame warmtebron aangesloten. Dat is goed voor het milieu en zie je terug in je portemonnee!

Financiering

Wist je trouwens dat je bij het kopen van een energieneutrale woning (EPC=O) bij een aantal banken tot € 15.000,- extra hypotheek ruimte kan krijgen?


Er komt veel kijken bij het kopen van een huis. Daarom maken wij het je zo gemakkelijk mogelijk. Bijvoorbeeld door je de mogelijkheid te bieden eenvoudig een eerste berekening te maken. Dit kun je gewoon zelf doen via onze online rekentool Hypotheek 24. Zo kom je snel en zonder kosten te weten wat je maximaal kunt lenen en of je de woning die je wilt kopen, kunt betalen.

Aandacht voor kwaliteit

Het kan nog comfortabeler. Jouw woning in Wickevoort kent namelijk een hoog afwerkingsniveau waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van duurzame producten. Bovendien wordt jouw woning zeer compleet opgeleverd met vele extra’s. Dat betekent minder of geen investering in meerwerk.


  • Isolatie met ventilatie
  • Vloerverwarming met koeling door gehele woning
  • Warmtepomp en boiler
  • Verdiepingshoge binnendeuren
  • Tot aan het plafond doorbetegelde badkamer
  • Zeer royale stelpost voor de keuken