’s Ochtends ontbijten of koffie drinken op je ruime balkon, ’s avonds lekker een wijntje drinken in de laatste zonnestralen. De ruime buitenruimten van de luxe appartementen in Orangerie lenen zich er perfect voor. Het weidse uitzicht over het landgoed en de omgeving verveelt nooit. Je geniet van al het moois wat het Hollands polderlandschap te bieden heeft. De groene binnentuin is ingericht met subtropische bomen en weelderige planten. Dat geeft alle dagen van het jaar een vakantiegevoel.


Orangerie is een bijzondere plek. Het is een markant punt op het landgoed. Het gebouw ligt aan de noordwestelijke zijde, vlakbij de Ringvaart. Hier woon je op één van de mooiste plekjes van Wickevoort. Je profiteert zo van het weidse en vrije uitzicht. Dit prachtige transparante gebouw krijgt vier woonlagen en grote glazen gevels, waardoor je de omgeving letterlijk naar binnen haalt.


Zin om er op uit te gaan? In de omgeving is genoeg gelegenheid om te shoppen of een bezoek te brengen aan een van de vele musea. Op de fiets zit je zo in het rustieke Heemstede of het bruisende Haarlem. Iets sportiefs doen? Op de Haarlemmermeersche Golfclub loop je heerlijk 18 holes. Hou jij van luxe, rust, groen en duurzame voorzieningen, dan is Orangerie de perfecte woonlocatie.

Situatiekaart

image