Verkoopinformatie

Wickevoort heeft een nieuw informatiecentrum. Dit informatiecentrum is elke woensdag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. Je kunt hier terecht voor al je vragen over Wickevoort. Voor een bezoek aan het infocentrum hoeft u geen afspraak in te plannen. Het informatiecentrum is tevens het startpunt voor een mooie wandeling door jouw toekomstige woonomgeving. Langs deze wandelroute vind je informatieborden met uitleg over de diverse woonvelden en interessante historische feiten. Het informatiecentrum is bereikbaar vanaf de Spieringweg. Neem vanaf de provinciale weg de tweede afslag naar links (bij de SEIN vlag), rij een klein stukje over de bomenlaan tot de portiersloge van SEIN, eerste kruising links en volgende kruising weer links. Let op de bewegwijzering en wij willen graag je aandacht vragen voor de verkeersveiligheid op het terrein van Cruquiushoeve. Vanaf de Spieringweg graag stapvoets rijden, voetgangers voorrang verlenen en honden aanlijnen. De ingang naar Wickevoort en het informatiecentrum is aangegeven met vlaggen en een infobord. Parkeren kan naast het informatiecentrum. Pak je de fiets of neem het openbaar vervoer naar Landgoed Wickevoort? De bushalte is aan de provinciale weg vlakbij Wickevoort. Naast een bezoek op woensdag aan ons informatiecentrum kun je altijd voor meer informatie contact opnemen met een van onze makelaars.

Makelaar

JRS Makelaars Haarlem

Kruisweg 70

2011 LG Haarlem

T 023 - 531 95 40 info@jrsmakelaars.nl

www.jrsmakelaars.nl

Makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars

Raadhuisplein 306a

2132 TZ Hoofddorp

T 023 - 303 34 84 nieuwbouw@mooijekindvleut.nl

mooijekindvleut.nl

Gebiedsontwikkelaar

AM B.V.

Postbus 4052

3502 HB UTRECHT

T 023 - 303 34 84

www.am.nl

Documentatie

Kijk hier voor de actuele prijslijst, de technische omschrijving, verkooptekeningen, gevels en doorsnedes, lichtplan advies en informatie over inrichting van de binnentuin.

Disclaimer

De in deze uitgave opgenomen artist impressies, situatieschetsen en ingekleurde woningplattegronden zijn bedoeld om een indruk te geven van de toekomstige situatie. Ze zijn niet op schaal weergegeven en pretenderen geenszins een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen aan deze tekeningen geen rechten worden ontleend. Deze brochure maakt geen onderdeel uit van de contractstukken.